KW - /
SCH -
SurfXperience

SurfXperience

Surfen voor het goede doel. Dat is de SurfXperience!

Onder vrijwel perfecte omstandigheden durfden 55 deelnemers het aan om te leren surfen tijdens de SurfXperience 2019. Het evenement werd afgelopen zaterdag georganiseerd door Christian Surfers Holland en Brunotti Surfschool Katwijk. De zon scheen en de golven waren perfect. Supporters van de deelnemers genoten van de heerlijke taarten die gesponsord waren door Locals. Met deze actie is ruim 1100 euro opgehaald voor de organisatie La Red in El Salvador. La Red helpt bij de basisbehoeften, geeft onderwijs en begeleidt inwoners van El Tunco, zodat zij een betere toekomst hebben. Sylven van Groundswell Aid was ook nog aanwezig om te vertellen over dit project. Dank aan de sponsors Locals en Partytentverhuur Dé Tent!

Binnenkort komen er foto's van de SurfXperience op de site.

SurfXperience 2019 gemist? Volgend jaar is er wellicht een nieuwe kans! Volg ons op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte!

Het doel in 2019: La Red

In samenwerking met Groundswell Aid hebben we een mooi project gevonden om voor te sparen: La Red in El Salvador. Deze organisatie zet zich al jaren in voor een beter leven voor de armen in plaatsen langs de kust. Dit doen ze door het verbeteren van de infrastructuur, het geven van onderwijs en een positiviteit te brengen in een uitzichtloze situaties. Zo geven zij bijvoorbeeld surflessen aan locals om hen te laten groeien in doorzettingsvermogen en discipline en hen zo uit het criminele circuit te houden. Meer informatie over dit project vind je op Groundswell Aid.
SurfXperience 2019 gemist? Volgend jaar is er wellicht een nieuwe kans! Volg ons op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte!

Contact

Vragen of eventuele opmerkingen, kom in contact met Lennard van der Plas voor meer informatie.

Lennard van der Plas

Lennard van der Plas
info@christiansurfers.nl
Ik ben Lennard van der Plas, 24 jaar oud en woon in Katwijk aan Zee. Ik ben christelijk opgevoed dus God is in mijn leven nooit een onbekende geweest. In 2017 heb ik mij laten dopen tijdens de Christian Surfers UK Gathering. Bij Christian Surfers voel ik me super op mijn gemakt waardoor ik veel ben gaan ontdekken over God en mijzelf. De surftrips en avonden met een hoop grappen maken dit nog veel leuker dan ik jullie kan vertellen...;-)