KW - /
SCH -
CS UK National Gathering

CS UK National Gathering

Kamperen, surfen en God aanbidden in Engeland

Er was zelfs een klein golfje. Heel klein....maar wel leuk! Wat een fantastisch weekend hebben we gehad in Engeland tijdens de CSUK gathering met een soms wel heel vroege dawnie (04.45 uur)! Met zo'n 20 man reisden we af naar Polzeath om daar samen met Christian Surfers uit Engeland God te aanbidden en meer over hem te leren.

Er was een groep die een week eerder naar Engeland vertrok, een groep die nog even een week bleef hangen en een groep die alleen voor het CSUK weekend de overtocht waagden. Maar allemaal hebben we genoten. Van de zee, de prachtige lucht, van God en van elkaar.

Gemist? Houd dan de site on onze Facebookpagina in de gaten! Zodra het bekend is, laten we weten wanneer de CSUK gathering in 2019 wordt gehouden (waarschijnlijk juni).

Wat leuk dat je mee gaat naar de Christian Surfers UK National Gathering. De kosten voor het weekend (donderdagavond - maandagavond) bedragen €200,00 en worden betaald via een Tikkie. Eventuele extra kosten voor een extra week worden later bepaald.

Meld je via het aanmeldformuliervóór 15 mei 2018.

Contact

Vragen of eventuele opmerkingen, kom in contact met Lennard van der Plas voor meer informatie.

Lennard van der Plas

Lennard van der Plas
info@christiansurfers.nl
Ik ben Lennard van der Plas, 23 jaar oud en woon in Katwijk aan Zee. Ik ben christelijk opgevoed dus God is in mijn leven nooit een onbekende geweest. In 2017 heb ik mij laten dopen tijdens de Christian Surfers UK Gathering. Bij Christian Surfers voel ik me super op mijn gemakt waardoor ik veel ben gaan ontdekken over God en mijzelf. De surftrips en avonden met een hoop grappen maken dit nog veel leuker dan ik jullie kan vertellen...;-)