KW - /
SCH -
CS UK National Gathering

CS UK National Gathering

Kamperen, surfen en God aanbidden in Engeland

Reserveer alvast in je agenda: 21 - 25 juni 2018!! Christian Surfers UK organiseert elk jaar een weekend voor de CS-groepen uit Engeland. En CS Holland mag daar bij zijn! Kamperen, surfen en God aanbidden en een hoop gezelligheid met 250 surfers uit Nederland en Engeland!

We vertrekken op donderdagavond 21 juni vanuit Katwijk en pakken vervolgens de boot van Calais naar Dover en rijden vervolgens door naar Polzeath. Wij zorgen voor vervoer. Op maandagavond hopen we weer op Katwijkse bodem te zijn. Wellicht plakken we er nog een weekje vakantie aan vast, maar dat ligt aan de wensen van de groep. Als je dit wilt, kun je dit aangeven in het aanmeldformulier.

De CSUK conferentie is van 22 - 24 juni.

Kosten & aanmelden

De kosten voor het weekend (donderdagavond - maandagavond) bedragen €200,00 en worden betaald via een Tikkie. Eventuele extra kosten voor een extra week worden later bepaald.

Meld je via het aanmeldformulier.

Wat leuk dat je mee gaat naar de Christian Surfers UK National Gathering. De kosten voor het weekend (donderdagavond - maandagavond) bedragen €200,00 en worden betaald via een Tikkie. Eventuele extra kosten voor een extra week worden later bepaald.

Meld je via het aanmeldformuliervóór 15 mei 2018.

Contact

Vragen of eventuele opmerkingen, kom in contact met Lennard van der Plas voor meer informatie.

Lennard van der Plas

Lennard van der Plas
info@christiansurfers.nl
Ik ben Lennard van der Plas, 23 jaar oud en woon in Katwijk aan Zee. Ik ben christelijk opgevoed dus God is in mijn leven nooit een onbekende geweest. In 2017 heb ik mij laten dopen tijdens de Christian Surfers UK Gathering. Bij Christian Surfers voel ik me super op mijn gemakt waardoor ik veel ben gaan ontdekken over God en mijzelf. De surftrips en avonden met een hoop grappen maken dit nog veel leuker dan ik jullie kan vertellen...;-)