KW - /
SCH -
CSH weekend

CSH weekend

Een weekend waarin surfers elkaar ontmoeten en God groot maken.

'Commit to the Lord whatever you do and He will establish your plans.' Proverbs 16:3

november 2017 - Wat een mooi weekend hebben we met elkaar gehad! Surfers uit Katwijk, Scheveningen, Den Haag, Zeeland, Dordrecht, Apeldoorn....eigenlijk vanuit heel Nederland dus, ontmoetten elkaar in Scheveningen. Superleuk om zoveel nieuwe gezichten te zien! En natuurlijk ook nog even gesurft...ookal was het vrij koud: het blijft bijzonder om met elkaar in het water te liggen! Zondag hebben we de dienst van Reality Scheveningen bijgewoond. Een dienst die prachtig aansloot op het weekend!

In 2018 is er geen Christian Surfers Holland weekend in verband met de Internationale conferentie. Houd de site in de gaten voor het weekend in 2019!

Check het fotoalbum op Facebook voor foto's.

Whats App Image 2017 11 12 At 15 45 19

Contact

Vragen of eventuele opmerkingen, kom in contact met Ingrid Schoneveld voor meer informatie.

Ingrid Schoneveld

Ingrid Schoneveld
jaap@christiansurfers.nl
Ik ben Ingrid Schoneveld, woon in Katwijk aan Zee en ben getrouwd met Jaap. Bij Christian Surfers worden twee belangrijke dingen uit mijn leven met elkaar verbonden. Zon, zee, strand en geloven in God. Een mooiere combinatie kan ik bijna niet bedenken. Ik geniet van het strand met familie en vrienden en van de golven. Daarnaast mag ik het evangelie brengen aan iedere surfer die deze boodschap wil horen. Dit mogen we doen via de activiteiten van Christian Surfers. Daar zijn, waar de surfers zijn!!!! Ik hoop je tijdens een van de activiteiten van Christian Surfers te ontmoeten!